Assistent Activiteit Op Chrome-Boek Inschakelen En Controleren?

Hoe de Google-assistent op Chromebook te activeren?

Wanneer u voor het eerst uw fraaie Google-ecosysteemgadget opstart, de Chromebook waarin u uw Google Assistent op uw Chromebook kunt activeren, wordt u mogelijk gevraagd om bepaalde opties in te schakelen. Je hebt de mogelijkheid om ze op elk moment aan of uit te zetten. We zullen meer te weten komen over de instellingen die u mogelijk moet inschakelen.

Activeer of deactiveer uw activiteitsinstellingen.

Navigeer naar het gedeelte Activiteitsbeheer van uw Google-account. U bent verplicht om een ​​account aan te maken.
Schakel de volgende opties in of uit:
App- en webactiviteit
Opnamen van audio
App-informatie van uw apparaten
Contactgegevens verkregen van uw apparaten
Belangrijk: als je deze opties inschakelt, schakel je ze ook in voor je Assistent en andere Google-services die je gebruikt.

Onderzoek je Google Assistent-gebruik.

Je interacties met je Assistent worden opgeslagen in je Google-account als je Assistent toegang heeft tot je Google-account en je Web- en app-activiteit is ingeschakeld.

Navigeer naar de Assistent-activiteitspagina op uw Google-account. Log in op Google-account nog niet.

Zoek een actie of filter op datum bovenaan de pagina.

Als u informatie over afzonderlijke activiteiten wilt bekijken, klikt u op Meer en vervolgens op Details in de banner van de activiteit.

Er zijn een aantal fantastische manieren om Google Assistant in Chrome te gebruiken.

  1. Maak snel nieuwe concepten door de Assistent in Chrome OS te starten en deze te instrueren een nieuw document, spreadsheet of presentatie te maken. U wordt ook sneller naar de juiste Google-service geleid.
  2. Vind gemakkelijk bestanden in Drive door de Assistent om hulp te vragen: open mijn maandelijkse analysespreadsheet, mijn peulvruchtenvergelijkingsspreadsheet, enzovoort.
  3. Beheer uw agenda zonder een vinger uit te steken door de Assistent van uw Chromebook te vragen wat er in mijn agenda staat – of nog specifieker, wat staat er op mijn agenda voor donderdag?

Wanneer moeten we contact opnemen met Google Chromebook-ondersteuning?

Het is niet moeilijk om Google Chrome te wijzigen/resetten, maar u kunt veel problemen ondervinden. Dus contact opnemen met de Chromebook-klantenservice of Google klantenservice bellen is beschikbaar als er iets met uw software gebeurt.

Terwijl Chromebook belt is een gratis nummer dat 24/7 open is. Dit ondersteuningssysteem van Google is erg nuttig.

Conclusie: – Na het lezen van deze blog kun je de assistent-activiteit op Chromebook eenvoudig zonder enige twijfel inschakelen en controleren. Als je twijfelt, wees dan niet introvert, ga gewoon naar de ondersteuningspagina voor meer details.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *