De Juiste Stappen Om Google Agenda In Thunderbird Te Bekijken

Ben je op zoek naar de juiste stappen om Google Agenda in Thunderbird te kunnen bekijken? Dan moet u weten dat u op de juiste site bent beland. En in deze blog word je zeker geholpen met de beste stappen ooit. Desalniettemin, als u ook andere gerelateerde problemen ondervindt of vragen heeft, kunt u op elk gewenst moment het Google Nummer bellen. Waarna het team van hooggekwalificeerde experts u binnen de kortst mogelijke tijd absoluut bruikbare oplossingen zal bieden.

De volgende gegeven stappen zijn om uw Google Agenda te bekijken met Thunderbird; u hoeft alleen de instructies op te volgen en u zou het meteen voor elkaar moeten krijgen:

 Allereerst, beginnend op uw Thunderbird-inbox-pagina, moet u het pictogram ‘Kalender’ selecteren.

 En dan moet je de optie ‘Nieuwe agenda’ selecteren (het plusteken).

 Daarna moet u de optie ‘Google Agenda’ selecteren en vervolgens de knop ‘Volgende’ selecteren.

 U moet nu uw e-mailadres invoeren en de knop ‘Kalenders zoeken’ selecteren.

 Vervolgens zal de provider voor Google u vragen toestemming te geven voor toegang tot uw Google account met het email adres dat u eerder had ingevoerd, en vervolgens de knop ‘Volgende’ selecteren om verder te gaan.

 Nu moet u ook het wachtwoord van uw Google account invoeren en vervolgens op de knop ‘Aanmelden’ klikken.

 Vervolgens moet u de knop ‘Toestaan’ selecteren om ‘Provider voor Google Agenda’ toestemming te geven om toegang te krijgen tot uw Google account.

 U moet nu de agenda en takenlijsten selecteren waarop u zich wilt abonneren en op de knop ‘Abonneren’ klikken.

 Eindelijk, eindelijk, je bent Google Agenda of agenda’s zijn nu beschikbaar om te bekijken op je Thunderbird Agenda-pagina. Je hoeft alleen maar een kalender te selecteren om de inhoud te bekijken.

Als u klaar bent met het grondig doorlopen van de genoemde stappen, zou het allemaal goed moeten zijn om zonder problemen toegang te krijgen tot hetzelfde. Als u echter problemen tegenkomt, moet u contact opnemen met het Bellen Google Telefoonnummer Nederland. De technici zijn dan direct beschikbaar om u te begeleiden met verdere relevante oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *