Hoe Foto’s Uit Google Foto’s Exporteren Via Internet?

Bent u op zoek naar de juiste stappen om foto’s uit Google Foto’s te kunnen exporteren via internet? Dan zou je heel blij zijn als je de plaats hebt bereikt waar je zou moeten zijn. En als u ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u meteen verbinding maken met het Google Klantenservice nummer. De in aanmerking komende experts zullen er zijn om u de meest geschikte oplossingen te bieden.

Hieronder volgen de stappen om bepaalde foto’s en video’s uit Google Foto’s te exporteren met de webbrowser:

  • Allereerst moet u met de webbrowser naar de fotosite van Google gaan.
  • En dan moet je de foto’s vinden die je wilt exporteren, dan moet je ze selecteren met het kleine vinkje in de bovenhoek van de afbeeldingen. Als alternatief kunt u ook alles markeren voor export door de meest linkse foto te selecteren en ‘Shift’ ingedrukt te houden wanneer u helemaal naar de onderkant van de pagina scrolt.
  • Wanneer u klaar bent met het selecteren van alle afbeeldingen en video’s die u wilt exporteren, drukt u op de ‘Shift + D’-toetsen op uw toetsenbord of u kunt het menu bovenaan de pagina gebruiken en vervolgens de knop ‘Downloaden’ selecteren .

Als u foto’s van uw telefoon wilt exporteren, moet u deze stappen volgen;

  • U moet beginnen met het starten van de Google Foto’s-app op uw telefoon.
  • Nadat je dit hebt gedaan, moet je lang drukken om foto’s te selecteren die je wilt exporteren. U kunt ook een specifiek datumbereik kiezen om te downloaden met behulp van het ronde pictogram bovenaan.
  • En nu moet je bovenaan op het pictogram ‘Delen’ tikken; het lijkt net een opwaartse pijl.
  • Ten slotte hoeft u alleen maar de knop ‘Delen’ te selecteren om de foto’s te exporteren met een e-mail of andere services die uw telefoon mogelijk biedt.

Wanneer u klaar bent met het volgen van het bovenstaande proces, zou u daarmee tevreden moeten zijn. Maar als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met het Google telefoonnummer Nederland. De technici zullen u zeker binnen de kortste keren begeleiden met verdere passende oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *