Hoe Kan Ik De Versiegeschiedenis In Google Documenten Verwerken?

Wil je leren hoe je omgaat met versiegeschiedenis in Google Documenten? Welnu, in deze blog word je binnen no-time geholpen met de handigste stappen. En als u andere gerelateerde vragen heeft die u ook lastig vallen, kunt u op elk gewenst moment het Google Klantenservice bellen. Dan helpt het zeer bekwame team van experts u met de benodigde oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om de versiegeschiedenis in Google Documenten dienovereenkomstig te verwerken:

  • U moet beginnen met het openen van het document waarvan u de revisiegeschiedenis wilt bekijken.

OPMERKING: u moet er ook rekening mee houden dat dit technisch gezien kan worden door elk type document in Google Drive, inclusief Documenten, Spreadsheets of Presentaties.

  • En nu moet je in het menu ‘Bestand’ de optie ‘Versiegeschiedenis’ selecteren.
  • Selecteer dan ook de knop ‘Versiegeschiedenis bekijken’.

OPMERKING: U kunt nu ook de sneltoetsen ‘Ctrl + Alt + Shift + H’ op een Windows-computer of ‘Cmd + Options + Shift + H’ op Mac gebruiken.

  • Hierna zou u de geschiedenis van uw document in het rechterpaneel moeten zien. U hoeft alleen het pictogram ‘Meer acties’ het pictogram met de drie stippen te selecteren en vervolgens moet u de opties ‘Deze versie herstellen, deze versie een naam geven of een kopie maken’ selecteren.
  • Eindelijk is er ook een andere manier om de versiegeschiedenis te openen door de link ‘Laatste bewerking’ bovenaan de pagina te selecteren.

OPMERKING: U hebt nu ook andere manieren om documentversies en wijzigingen bij te houden; u hoeft alleen de functie ‘Bewerkers weergeven’ te gebruiken. En dan moet u in uw Google-document een reeks tekst markeren en met de rechtermuisknop klikken, waarna u de knop ‘Bewerkers weergeven’ moet selecteren. U ziet nu uw documentmedewerkers, hun laatste wijzigingen en hun tijdstempel.

Als u eenmaal klaar bent met het hierboven gegeven proces volgens de instructies, zou u er goed aan moeten doen om hetzelfde probleemloos te beheren. Maar als u problemen tegenkomt, moet u Contact Google Telefoonnummer. En de monteurs staan ​​binnen de kortste keren voor u klaar om u verder te begeleiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *