Hoe Kan Ik Google Documenten Bewerken Met Een Webbrowser?

Heeft u hulp nodig bij het bewerken van Google Documenten met behulp van de webbrowser? Dan word je in deze blog zeker binnen no-time geholpen. En als u ook andere vragen heeft, kunt u het Google nummer bellen. De zeer bekwame experts zullen u dan meteen van het nodige voorzien.

Volg de gegeven stappen dienovereenkomstig om Google Documenten te bewerken via internet:

  • Ga eerst naar Google Docs, want dit is een van de beste manieren om een ​​document te vinden, vooral als je het zelf hebt gemaakt. Als het echter met u is gedeeld of als u het daar niet kunt vinden, kunt u ‘Google-documenten openen’ bekijken voor andere manieren om het te vinden.
  • Vervolgens moet u het document selecteren dat u wilt bewerken. En als je het niet meteen vindt, dan zou je de zoekbalk bovenaan kunnen gebruiken; hier vindt u documenten op titel en tekstinhoud. Als het echter is gemaakt in MS Word en zich op uw computer bevindt, kunt u het uploaden naar Google Docs.
  • U moet nu het document bewerken; je zult de menu’s net boven aan de pagina zien om dingen te doen zoals het invoegen van afbeeldingen, het aanpassen van de tekstopmaak, het uitvoeren van spellingcontrole, enz. je moet ook een algemene taak hebben om de lettergrootte te wijzigen die wordt gedaan met de nummerschakelaars.

En als u de Google Docs-app wilt gebruiken, moet u deze stappen volgen;

  • Nu moet u eerst de mobiele app downloaden als u deze nog niet heeft.
  • En dan moet je op het document tikken dat je wilt bewerken. U ziet de zoekbalk bovenaan als u in een keer door uw bestanden wilt bladeren.
  • Het document wordt echter standaard geopend in de alleen-lezen modus. Dus om het te bewerken, moet je onderaan op het potloodpictogram tikken.
  • U moet nu de menu’s boven en onder aan het scherm gebruiken om het bestand te bewerken.
  • Ten slotte moet u op het vinkje linksboven tikken om het bestand op te slaan.

U zou nu allemaal goed moeten zijn om op elk moment gemakkelijk toegang te krijgen tot hetzelfde. Maar als u problemen ondervindt, kunt u Contact Google bellen nederland. Dan zullen de efficiënte technici u begeleiden met verdere relevante oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *