Hoe Kan Ik Google Foto’s Overzetten Naar Een Ander Account?

Wil je leren hoe je Google Foto’s overzet naar een ander account? Nou, dan moet je weten dat je eindelijk de perfecte site hebt gevonden waar je meteen wordt geholpen. En als u andere vragen heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, u hoeft alleen maar het Google Nummer te bellen zonder enige twijfel. Dan zullen de getalenteerde en getrainde experts u de beste instructies geven.

De volgende stappen zijn om uw Google Foto’s over te zetten naar een ander account via de desktop; je hoeft alleen maar goed te volgen en je zou het goed moeten doen:

 Ten eerste moet u in uw Google Foto’s-account op de knop ‘Delen’ klikken.

 En als dit de eerste keer is dat u de functie ‘Delen’ gebruikt, moet u op de knop ‘Aan de slag’ klikken. maar als je al een account hebt, zie je die prompt niet, je hoeft alleen maar de optie ‘Instellingen’ te openen en de knop ‘Partner delen’ te selecteren.

 U moet nu opnieuw op de knop ‘Aan de slag’ klikken.

 En dan typ je in de ‘Zoekbalk’ een naam in van je andere account.

 Hierna moet u op de naam klikken om deze aan de partnerlijst toe te voegen en vervolgens op de knop ‘Volgende’ tikken.

 U moet nu de foto’s kiezen die u wilt delen of de optie ‘Alle foto’s’ selecteren en vervolgens opnieuw op ‘Volgende’ tikken.

 En nu moet je de knop ‘Uitnodiging verzenden’ kiezen om je andere account toegang te geven tot de foto’s.

 Ga dan naar je andere account en dan zie je een melding ‘Nieuwe activiteit’ op het tabblad ‘Delen’.

 Ten slotte moet u op ‘Melding’ klikken en de uitnodiging accepteren. Waarna de foto’s van het eerste account te zien zijn in het tweede.

Als u klaar bent met het volgen van het bovenstaande proces, zou u op elk moment goed moeten zijn om hetzelfde te openen. Maar als u een probleem tegenkomt, moet u contact opnemen met het Bellen Google Telefoonnummer Nederland. De monteurs staan ​​direct voor u klaar om u te begeleiden met verdere passende oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *