Stappen Voor Het Gebruik Van Google Duo In De Webbrowser

Heeft u de juiste stappen nodig om Google Duo in de webbrowser te kunnen gebruiken? Nou, dan moet je blij zijn, want je hebt zeker de plek gevonden waar je zou moeten zijn. En als u ook andere Google-problemen heeft, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het Google Telefoonnummer. Dan zullen de meest efficiënte experts zo snel mogelijk helpen met het nodige.

Volg de genoemde stappen zoals beschreven om Google Duo in de webbrowser te gebruiken:

  • Allereerst moet je inloggen op je Duo-account, het is heel eenvoudig, net als inloggen bij Google; vanuit uw browser moet u naar de link https://duo.google.com gaan.
  • Je moet weten dat de Duo voor de webinterface schaars is. U ziet dat uw meest recente oproepen bovenaan het venster worden weergegeven, samen met de naam, foto en de datum van de oproep van de contactpersoon. U kunt doorgaan en een van deze selecteren om die persoon opnieuw te bellen als dat is wie u zoekt.

OPMERKING: Nu worden uw andere contacten hieronder weergegeven, met hun foto, naam en eventueel ook telefoonnummer. Maar deze lijst omvat niet uw volledige contactenlijst op Google. Je moet weten dat de lijst hier beperkt is tot die mensen die ook Duo gebruiken.

  • Om daarna te kunnen bellen, moet u de naam van een recente oproep of contactpersoon selecteren. En dit geeft een chatvenster weer, op voorwaarde dat je Google Duo toegang hebt gegeven tot je microfoon en webcam.
  • Vervolgens moet u ‘Spraakoproep of Video-oproep’ selecteren die u verkiest.
  • En als u nu klaar bent om het gesprek te beëindigen, hoeft u alleen maar de knop ‘Oproep beëindigen’ te selecteren om op te hangen.
  • Ten slotte kun je via Duo chatten met elke beschikbare webbrowser.

Nadat u de bovenstaande stappen hebt voltooid, zou u hetzelfde gemakkelijk moeten kunnen beheren. Als u echter problemen tegenkomt, kunt u contact opnemen met het Google nummer. De monteurs staan ​​binnen de kortste keren voor u klaar om u verder te begeleiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *