Wat Zijn De Stappen Voor Het Wijzigen Van De Host In Google Meet?

Heb je hulp nodig bij de bovenste stappen om de host te kunnen wijzigen in Google Meet? Als dat zo is, zou je blij zijn, want je hebt zeker de juiste blog gevonden. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u gerust contact opnemen met het Google-nummer. Dan staat het goed opgeleide team direct voor u klaar om u waar nodig bij te staan.

BELANGRIJK: Houd er rekening mee dat voordat u met het proces begint, u een bestaand Google-account moet hebben om een ​​Google Meet-host te kunnen zijn. En u kunt het eigendom niet overdragen aan iemand anders, tenzij deze ook een Google-account gebruikt.

Hieronder volgen de stappen om de host in een Google Meet-vergadering te wijzigen:

  1. Het eerste dat u moet doen, is Google Agenda openen en vervolgens op de vergadering in het raster klikken. En als je nog geen vergadering hebt gepland in Google Meet, moet je de gewenste datum en tijd kiezen en op de opties ‘Gasten toevoegen > Opslaan’ klikken om van het evenement automatisch een Google Meet-vergadering te maken.
  2. Je moet nu rechtsboven in het evenementvenster op ‘Opties’ (de drie verticale stippen) klikken.
  3. Nadat je dit hebt gedaan, moet je op de knop ‘Eigenaar wijzigen’ klikken.
  4. En dan moet je de naam typen van de persoon die je host wilt maken. Nu zal Google de details automatisch invullen als de persoon in uw contacten staat, maar het kan zijn dat u zijn volledige naam of e-mailadres handmatig moet invoeren.
  5. Klik vervolgens op hun naam in het naamveld en klik vervolgens ook op de knop ‘Eigenaar wijzigen’.
  6. Ten slotte verandert het eigendom van de vergadering nadat de deelnemer de overdracht heeft geaccepteerd door op een link te klikken die hij in zijn e-mail heeft ontvangen.
    Als u eenmaal klaar bent met de genoemde stappen, zou u er goed aan moeten doen om zonder problemen toegang te krijgen. Maar mocht je ergens tegenaan lopen, dan kun je bellen met Google klantenservice telefoonnummer. De technici staan ​​klaar om u binnen de kortste keren te begeleiden met verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *